De uitvaart kan in een kerk of crematorium plaatsvinden, maar mag ook elders. In en rond Utrecht kennen we veel verschillende & bijzondere locaties voor een afscheid, zoals een kleine kapel, een theater of een omgebouwde fabriek. Het mag ook op een zelfgekozen plek in het bos, een stamkroeg of in de eigen achtertuin; wij denken graag met je mee.


THEATER

Het Beauforthuis in Zeist was ooit een kerk, tegenwoordig doet het dienst als theater. Een mooie locatie voor een persoonlijk afscheid aan de rand van het bos. Begraafplaats Zeist en Crematorium Amersfoort liggen in de nabije omgeving.


BOERDERIJ

Dichtbij Utrecht zijn twee boerderijen verbouwd tot een intieme gelegenheid voor een afscheid. Boerderij Mereveld en De Landgoederij. Beiden beschikken over verschillende zalen met een eigen sfeer en ruime parkeergelegenheid. Recent is


KERK / KAPEL

In en rond Utrecht staat een aantal sfeervolle kerkjes waar een afscheid gehouden kan worden. Ook als je niet gelovig bent: Onderwegkerk Blauwkapel, Kerk Oud Zuilen, De Geertekerk, Janskerk, Nicolaikerk, De Metaal Katherdraal en de Woudkapel.


LOODS

Een industriële ruimte leent zich erg goed om in de stijl van de overledene aan te kleden. Enkele objecten en juiste belichting zijn doorgaans voldoende. Mooi zijn de ruimten van DeFabrique en NUtrecht. Een reeds aangeklede variant is Het Oude Magazijn in Amersfoort, gelegen op een industrie terrrein, dichtbij het station.


OPEN LUCHT
In overleg met Staatsbosbeheer is veel mogelijk. Voor een uitvaart op een open plek in het bos moet er wel van alles ingehuurd worden. Denk ook eens aan het openluchttheater Soest of de Oranjerie van Landgoed Vollenhoven in De Bilt.


BISTRO
Een café of restaurant kan heel geschikt zijn voor een uitvaart of condoleance. Zoals Bistro Belle in Oud Zuilen, gelegen naast de sfeervolle Kerk Oud Zuilen. Bistro Bosschoord of De Kastanjehof in Lage Vuursche, niet ver van Den en Rust, zijn ook heel stijlvol.

 

Voor meer informatie over de locaties : www.striktpersoonlijkuitvaart.nl/uitvaartlocaties